Following an extensive exploration of the brand and the delivery of a new design concept, the first store to have this applied was South Yarra. With a dominant shell to work with, the store required simplification and some warmth in the finishes palette.

Solid Iron Bark feature plinths, that were backlit and underlit against a minimal white wall, provide the true contrast of textures in this space, whilst the cement feature displays, ornate leather screens and plush ottomans complete the story.

The goal was to take the existing Tony Bianco design and push it into the future. Make it feel like the product was sitting in Soho or the Meat Packing District of NYC. All feedback to date is that the new design brings the quality of the store in line with the quality of the product and creates an amazing platform for the next generation of Tony Bianco stores.

Screen Shot 2014-03-25 at 4.17.31 PM Screen Shot 2014-03-25 at 4.17.22 PM Screen Shot 2014-03-25 at 4.17.11 PM Screen Shot 2014-03-25 at 4.17.00 PM Screen Shot 2014-03-25 at 4.16.49 PM Screen Shot 2014-03-25 at 4.16.36 PM

Advertisements